top of page

Få solceller med Solar Power

Med solceller bliver jeres virksomhed mere bæredygtig og opnår økonomisk måde at optimere, investere og spare på energiforbruget.

Hvilke former for solceller vi tilbyder

Solceller til skråt tag

Solcelleanlæg på skråt, eller valmet  tag kan lægges på de fleste typer tagbelægning. Det er dog vigtigt at overveje hvor mange års levetid taget har tilbage inden man påbegynder etableringen af et solcelleanlæg der kan producere strøm de næste 30+ år.

Dimensionering og retning
Det er vigtigt at solcellepanelerne peger i den rigtige retning i forhold til hvornår strømmen produceres, ofte er det ikke et sydvendt solcelleanlæg, med maximal produktion der er den optimale løsning, da man koncentrerer produktionen inden for et kort tidsrum og dermed ikke får nævneværdig elproduktion resten af dagens lyse timer. Derfor kan en Øst/vest placering af solcellepanelerne vise sig at være en bedre løsning, da man spreder elproduktionen ud over dagens lyse timer ved at have en noget mindre produktion henholdsvis om morgenen og om eftermiddag/aftenen. Man vil på den måde have en lavere maksimal produktion(ca. 12-13 %), men vil til gengæld have en større egenudnyttelse af anlæggets el-produktion, og i sidste ende en bedre rentabilitet på anlægget, hvilket også nedsætter virksomhedens CO2-udledning.    

Solceller til fladt tag

Har i et uudnyttet fladt tag på jeres virksomhed, har i sandsynlig mulighed for at få opsat solceller på taget alt efter konstruktionstype og bæreevne.


Solceller på flade dimensioneres ud fra jeres specifikke forbrugs-størrelse og mønster, og vil i udgangspunktet blive beregne ud fra den mest optimale og rentable løsning. 

Et solcelleanlæg til fladt tag lægges typisk med ballast og perforer derfor ikke tagfladen, hvilket sikrer mod eventuelle brud og skader på tagmembranen. 

Solcelle markanlæg

B2B Solar Power rådgiver i etablering af store solcelleanlæg til marker og græsarealer. Der er forskellige muligheder og løsninger som oftest ser således ud:

  1. Man har sin egen produktionsvirksomhed, og opsætter et solcellemarkanlæg ved siden af, så der produceres energi til at dække en større del af  virksomhedens energibehov.

  2. Man afklarer om det er muligt at få en etager aftale med det lokale kraftværk, hvorefter man køber og opsætter et solcelleanlæg der producerer El til elnettet ud fra spot-tariffer. 

  3. Man udlejer sit jordstykke til et energiselskab i typisk 25 år, der opsætter et solcelleanlæg på din mark, og betaler en årlig leje pr. hektar.

Hvilke solceller vi forhandler

b2b.png

Eurener Solcellepaneler

B2B Solar Power har vi fokus på kvalitet! Derfor tilbyder vi Europæisk producerede solcellepaneler (testet og godkendt efter europæiske standarder), der både er Tier 1 certificeret, men også er teknologisk tidssvarende inden for produktion af Solcellepaneler.

Tier 1 certificerede solcellepaneler
Eurener solcellepaneler lever op til Tier 1 certificeringen giver tryghed for solcellepanelets kvalitet og virksomheden bag produktionen. Solcellepanelerne er monokrystalinske og der bruges kun den bedste kvalitet Silicium til de aktive solceller. Ligeledes vil CO2 et Tier 1 solcellepanel være kort tid om at blive Co2 neutralt, iift. det klimaaftryk og den CO2-udledning der bruges ved produktion. Eureners solcellepaneler ligger derfor i den lave ende hvad angår CO2 neutralitet og vil ofte være klimaneutrale efter 3-8 år, alt efter type. Ser man på nogle af de billigere solcellepaneler kan opleve paneler der er klimaneutrale efter hele 20 år. 

Solcellepaneler med lang garanti
I B2B Solar Power har vi valgt et solcellepanel med en garantiperiode på 20 års produktgaranti og 25 års ydelsesgaranti. der kan endda tilkøbes ekstra 5 år garanti til panelerne, så man har en langsigtet og garanteret produktion i de næste 25 år.

Skyggeoptimeret Solcellepanel
Vores solcellepaneler fra Eurener er med helt fremme, når vi snakker udvikling inden for solcellebranchen, med optimerede skyggeinddelinger på selve panelet og større lysfølsomhed, for man et solcellepanel der ikke bare er skyggeuafhængigt i inddeling på sin egen flade, men også et panel der tænder produktionen hurtigere op, ved lavere lux. dermed opnår man en større produktion fra Eurener solcellepaneler, end tidligere set i branchen. 

b2b1.png

Huawei Industri inverter

Vi leverer invertere fra verdens største inverterproducent. Huawei invertere er lig med kvalitet, pålidelighed og teknologisk fremskuen. Industriinvertere fra Huawei kommer med en egenudviklet styrings-chip og et intelligent monitorering og easy trouble-shooting program.

Huawei udvikler især på at optimere køling systemet og mindske støjen fra inverteren, og netop derfor har de reduceret brugen af kobber i invertere.

Garanti
Som udgangspunkt følger der 5 års produktgaranti med på en Huawei inverter men denne kan udvides til 8 eller ti år efter ønske. 

b2b2.png

Xolta batterier til erhverv

Lagring af overskudsstrøm fra solcelleanlæg bliver mere og mere rentabel og vil bliver efterspurgt i stigende grad. I B2B Solar Power opsætter vi intelligente storskala solcellebatterier fra producenten Xolta, Vi tilbyder både indendørs og udendørs batterier og installation.

De store lagringsenheder starter ved 79 kWh og kan udbygges til den ønskede størrelse alt efter dimensionering og behov. Batteriløsningen er robust og driftsikker, også i dårligt vejr.

   

BAT-79 solcellebatteriet er et intelligent next-gen batteri der registrerer og måler på jeres strømforbrug, el-pris og vejrudsigten. 24/7/365. 

BAT-79 Batteriet fra Xolta aflæser selv data fra vejrtjenester,el-børsen og sidestiller det med jeres el-forbrug. Med andre ord vil batteriet selv finde ud af hvor det skal lade op fra nettet til en billigere pris, eller oplade fra solens energi, alt samme sker automatisk og med den bedste bundlinje for øje. 

Garanti
Xolta batterier har 10 års produktgaranti

bottom of page